Преди две години полицай Джоди Томпсън от щата Оклахома получава по

...
Преди две години полицай Джоди Томпсън от щата Оклахома получава по
Коментари Харесай

Със сигурност ще се разплачете, четейки тази покъртителна история за полицай и малко хлапе, вързано с колани и хвърлено в боклука!

Преди две години служител на реда Джоди Томпсън от щата Оклахома получава по радиостанцията сигнал за принуждение върху дете. По това време той не е на работа, само че реагира и се явява на мястото. Там заварва мощно недохранено момче. Китките му са вързани с колани, целият му тил е в синини. 8-годишното дете било натъпкано в резервоар за отпадък, цялостен с ледена вода, споделя Си Би Ес Нюз. То тежало едва… 27 кг. „ По тялото му нямаше нито едно място без рана или синина. Това беше най-ужасната панорама, която съм виждал някога”, спомня си Томпсън.
Той покрива детето, чието име е Джон, с одеяло и го отнася в детски център, а след това и в незабавното поделение. Не се отделя от него в нито един миг и остава при него през цялата нощ.

„ Когато го видях в онази къща да трепери със завързани ръце, знаех, че единственият метод да се усещам добре е, в случай че се уверя, че той е в безопасност”, споделя служителят на реда.

Той към този момент има две деца. По това време синовете му са на 15 и 8 години. Въпреки това той подава молба да стане приемен родител и тя е утвърдена. На 3 ноември 2015-а година Томпсън посреща дребния Джон в дома си като собствен роден наследник. Два дни по-късно брачната половинка му схваща, че е бременна с третото им биологично дете.

Но чудесата не стопират дотук. 7 месеца по-късно майката на Джон ражда момиченце в пандиза. И служителят на реда взема значимо решение – да осинови и него.
Днес те са едно огромно щастливо семейство.

„ Джон е прелестен. Той е отличен възпитаник и е в стратегия за надарени деца. Дори играе в локалния сценичен кръжок”, споделя гордият служител на реда и се надява, че най-лошото към този момент е зад тила им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР